25 mei is Nationale Wijndag!

25 mei is #NationaleWijndag

Maak van een gewone dag een bijzondere.

Bent u op zoek naar een gelegenheid om het te vieren? Zet 25 mei alvast in je agenda! Deze woensdag wordt verheven tot een feestdag als Nationale Wijndag!

Cultiveer je connecties.

Als je op zoek bent naar een leuke reden om af te spreken met vrienden of zelfs contact te maken met een gewaardeerde klant, dan kunnen Nationale Wijndag en GiftTree je helpen!

Vier Nationale Wijndag met happy hour.

Iedereen houdt van een reden om samen te komen. We raden een midweek happy hour aan. Om het simpel te houden, houden we van onze wijntrio’s, misschien gecombineerd met een charcuterie-selectie, voor een allesomvattende maar totaal moeiteloze speciale gelegenheid! Bestel snel, zodat we je selecties bij je thuis kunnen bezorgen!

Stuur premium wijngeschenken om in contact te komen met gewaardeerde klanten en collega’s.

Bezoek onze online reservekelder voor een over-the-top wijngeschenk. Hier hebben we een opmerkelijke selectie wijnen van wereldklasse en onderscheidende geschenkverpakkingen. Voeg een persoonlijk bericht toe en wij behandelen de details om een ​​uitzonderlijke cadeau-ervaring voor iedereen te garanderen. Of stuur een wijnmand! Onze wijngeschenkmanden bevatten royale assortimenten van zoete en hartige gastronomische combinaties. Sommige bieden verschillende wijnopties voor verschillende cadeau-budgetten.

GiftTree maakt het u gemakkelijk.

Van onze brede selectie van wijngerelateerde geschenken tot ons naadloze bestel- en leveringsproces, GiftTree maakt het gemakkelijk om een ​​Nationale Wijndagviering te plannen. Laat ons weten hoe we kunnen helpen!


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rachelessentielle.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart