De beste manier om nieuwe werknemers te verwelkomen

Start medewerkerswaardering op dag 1!

Een nieuwe baan krijgen is een spannende tijd, vooral die allereerste baan waarmee een carrière wordt gelanceerd. Maar vanuit het perspectief van de werknemer kan onboarding bij een nieuwe werkgever een lang proces zijn. De spanning van een nieuwe baan kan verloren gaan tussen de administratieve taken zoals papierwerk, oriëntatie en misschien zelfs verhuizing.

Mis niet de allereerste kans om een ​​positieve werkcultuur te ontwikkelen. Verwelkom nieuwe medewerkers met een attent cadeau! Denk eraan, de eerste werkdag viert hun keuze om bij uw bedrijf te komen werken!

Ideeën voor welkomstgeschenken voor nieuwe werknemers

Een nieuwe medewerker kan een arrangement met verse bloemen op hun bureau op de eerste werkdag erg waarderen. Wat een gastvrij gezicht! Iedereen die voor oriëntatie naar het hoofdkantoor reist, vindt het misschien leuk om een ​​stevige charcuteriemand of zelfs een mand met vers fruit en gebak in de hotelkamer te vinden, zodat ze kunnen tanken na lange dagen van opeenvolgende vergaderingen. Dat nieuwe teamlid dat deelneemt aan een thuiswerkproject, zal zich verbonden en gewaardeerd voelen met een merkgeschenk met het bedrijfslogo.

Het maakt niet uit hoe je ervoor kiest om nieuwe teamleden te verwelkomen, het gaat erom contact te maken en contact te maken. Laat nieuwe medewerkers weten dat u blij bent met hen in het team en net zo enthousiast als zij zijn over de nieuwe zakelijke relatie. En dat de berg papierwerk en uren aan onboarding-video’s het waard zijn!

GiftTree maakt welkomstgeschenken gemakkelijk

Bij GiftTree hebben we veel leuke ideeën voor welkomstgeschenken. En onze Relatiegeschenken Adviseurs staan ​​telefonisch of via chat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen en bestellen. Van een enkel relatiegeschenk dat op kantoor wordt afgeleverd tot een grote bulkbestelling die naar meerdere adressen gaat, wij zorgen voor de details om ervoor te zorgen dat uw prachtig verpakte geschenk op tijd, voor de deur en in perfecte staat aankomt.

Het starten van een nieuwe baan brengt een lange checklist met taken met zich mee voor zowel werkgever als werknemer. Houd de opwinding voor uw nieuwe medewerkers levend door welkomstgeschenken voor werknemers toe te voegen aan uw onboarding-checklist!

Let’s be Friends! Zorg ervoor dat u ons volgt op sociale media om op de hoogte te blijven van productreleases, verkopen, blogs en meer!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rachelessentielle.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart