Het onverwachte en grote kreeftendiner

Vaders zijn geheugenmakers! Vier de jouwe deze Vaderdag.

Het moet een goede week zijn geweest. Oma Lil gaf opa George een biljet van $ 10 om kreeft te kopen voor het avondeten op zaterdagavond. In die tijd kostte kreeft ongeveer $ 1 per pond. En met acht kinderen rond de tafel, verwachtte ze dat hij zonder te zeggen met 10 kipkreeften thuis zou komen. Eén kreeft per persoon. Logisch, toch?

Maar deze zaterdagmiddag zat er een kreeft van 10 pond in het aquarium op de vismarkt. Zoals typisch vaders, kon opa de verleiding niet weerstaan ​​om iets onverwachts en groots mee naar huis te nemen voor zijn jonge gezin. Hij volgde tenslotte zijn marsorders van oma op. . . misschien een beetje buiten de lijntjes dwalen.

Eén kreeft per persoon was een bijzonder familiediner. Maar een enkele kreeft van 10 pond was het begin van een familielegende.

Ik heb mijn opa nooit gekend, maar dit verhaal en andere hebben voor mij een herinnering aan hem gekleurd. Elke keer dat mijn oma me het verhaal van de kreeft van 10 pond vertelde, onthulden haar ogen een onmiskenbare mix van zowel milde ergernis als genot. Een gevoel waar ik me decennia later als echtgenote en moeder bij zou aansluiten.

Vaders lijken te weten hoe ze de boel moeten opschudden.

De beste vaders die ik ken versnellen voor de duik in de weg, zodat iedereen in de auto even zijn maag verliest. Ze worden misschien helemaal op een zijspoor gezet engineering een kartonnen fort nadat een nieuw apparaat arriveert. Bouw een all-out locatie voor optredens in de achtertuin voor een groep jonge artiesten die zijn gedwarsboomd door Covid. Misschien een cabrio huren tijdens de gezinsvakantie, hoewel de bagagetelling duidelijk een minibus vereist. Of begin gewoon een episch familiewatergevecht op een hete zomerdag met een stiekeme aanval op moeder. Vaders zijn geheugenmakers.

Voor de leider van plezier, bewaarder van onzintradities en dader van onverwachte en grootse gebaren in je leven: draai de tafel om. Verlenen hem iets onverwachts en groots!

We hebben een Vaderdag Cadeaugids samengesteld vol onverwachte en grootse cadeau-ideeën. Samengestelde grillsets, gepersonaliseerde pintglazen, een enkele, perfecte fles wijn van wereldklasse uit onze reservekelder en meer. GiftTree heeft precies het juiste Vaderdagcadeau. Laat hem zien dat je het een en ander van hem hebt geleerd over dingen door elkaar schudden!

Als je geïnspireerd bent door opa George’s gevoel voor plezier, bieden we zelfs een Effortless Lobster Bake aan. Het is geen kreeft van 10 pond. Maar dit onverwachte en grootse Vaderdagdiner is eigenlijk moeiteloos! De maaltijd in folieverpakking bakt gewoon in de oven – waardoor er meer tijd overblijft voor je eigen geheugen maken.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rachelessentielle.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart